• Saadet Partisi Kahvaltıda Gazetecilerle Buluştu
Çorlu Güncel

Saadet Partisi Kahvaltıda Gazetecilerle Buluştu

  • 14 Ocak 2019
  • 1560 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Öğretmen evinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adaylarının da hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıda ilk sözü Saadet Partisi Tekirkağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi aldı. Vakitçi, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Çorlu’daki yerel basınımızın siz değerli temsilcileri bu güne kadar gazetecilik anlamında güzel haberlere imza attınız, tarafsızlığını her zaman korumaya çalıştığınız bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan da yaptığı konuşmada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Aslan, “Saadet Partisi olarak basın mensuplarıyla bugün bir araya gelme fırsatımız oldu. Gerçekten zor bir görev yapıyorsunuz, gece gündüz demeden haberlerin peşinden koşturuyorsunuz. Bizlerin davetini kırmadığınız içinde teşekkür ediyoruz. Bizler sizlerle birlikte daha güçlüyüz. Çorlu’muzda sizin gibi değerli basın mensuplarının olması da ayrıca bize gurur veriyor. Hep birlikte ülkemizi daha ilerilere taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

 

İmdat Şahin