• Yeni Yılı Vatandaşlarıyla Birlikte Kutladı
Ergene

Yeni Yılı Vatandaşlarıyla Birlikte Kutladı

  • 02 Ocak 2019
  • 2598 Kez Okundu

Ergene’de her daim vatandaşlar ile bir arada olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni yılda da vatandaşlarının yanında oldu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede yeni yılda vatandaşlarının yanında oldu. Başkan Yüksel yeni yılda öncelikle Ergene’de ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarının yeni yılını kutladı. Cumhuriyet Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Yüksel vatandaşların evlerine misafir oldu. Küçüklere yeni yıl hediyeleri veren Başkan Yüksel, yeni yılın Ülkemize barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Başkan Yüksel’in kendilerine yapmış olduğu ev ziyaretlerinden dolayı vatandaşlar çok büyük mutluluk duyduklarını belirterek bu güzel ziyaretten dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür ettiler.

 

Bizim Ergene’de vatandaşlarımız ile gönül bağımız var diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ev ziyaretlerinin ardından mahalle ziyaretlerinde bulundu. Ergene’de mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yüksel Ergene Belediyesinin yeni yıl da yapacağı hizmet ve projeler hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

 

Yeni yılı Sağlık Mahallesi Sevgi Sokağında vatandaşları ile birlikte karşılayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeni yıl yeni umut, yeni hayaller demektir. Yeni yılda tüm vatandaşlarımızın hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşmesi dileğimle” diyerek vatandaşlarının yeni yılını kutladı.