• Yeni Yapılan Kaldırımlar, Endişe Yarattı
  • Yeni Yapılan Kaldırımlar, Endişe Yarattı
Çorlu Güncel

Yeni Yapılan Kaldırımlar, Endişe Yarattı

  • 18 Aralık 2018
  • 1208 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından yapılan Bülent Ecevit Bulvarı’ndaki kaldırım çalışmalarına vatandaşlar anlam veremedi.

Bülent Ecevit Bulvarı’nda bulunan iki derenin birisi için yapılan korkuluk diğer dereye yapılmamış. Kaldırımın yüksek yerde olması vatandaşları korkuturken kaldırımların ortasında bulunan rögar kapaklarının da konulmaması endişe yarattı.

 

“YÜKSEK YERLERİN HEPSİNE KORKULUK YAPILSIN”

 

Vatandaşlar Bülent Ecevit Bulvarı’ndaki kaldırımların yüksek kısımlarının hepsine korkuluk yapılmasını istedi. Vatandaşlar, “Bülent Ecevit Bulvarı boyunca yapılan kaldırımların birçok noktasında yüksek yer var. Derelerin geçtiği yerler özellikle çok yüksek, belli bir kısmına demir korkuluk yapılmış fakat diğer yerlerin hiçbirinde önlem için korkuluk yok. Yapılan korkulukta kısa kalmış, keşke biraz daha uzun bırakılsaydı çocuklar için daha uygun olurdu. 10 metre bir korkuluk yapılmış yeterli değil, belediyenin konuyla ilgilenmesini istiyoruz” dedi.

 

“RÖGARLAR AÇIK”

 

Bülent Ecevit Bulvarı’nda bulunan rögarların kapakları konulmamış, önlem olsun diyerek rögarlar tahtalarla kapatılmaya çalışılmış, rögarların durumunu gören vatandaşlar konudan duyduğu tedirginliği gazetemize anlattı: “Bülent Ecevit Bulvarı’ndaki kaldırımların ortasına rögar konulmuş, bu rögarların kapakları da takılmadan bırakılmış. Kaldırımın ortasında rögar var ve bu rögarların kapakları takılmadan bırakılmasını anlamakta güçlük çekiyoruz. Önlem olsun diye tahta ile kapatmışlar. Gece insanlar rögarları fark edemeyip içine düşebilir. Yetkililer buralardaki eksiklikleri biran önce tespit edip düzeltmesi gerekiyor” dediler.

 

İmdat Şahin