• Kışlık Elbise Satan Esnafın Yüzü Gülüyor
Çorlu Güncel

Kışlık Elbise Satan Esnafın Yüzü Gülüyor

  • 07 Aralık 2018
  • 1043 Kez Okundu

Soğukların başlamasıyla birlikte vatandaşlar, kışlık elbise almak için ya mağazalara yada pazara koşuyor.

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte vatandaşlar yazlık elbiselerini dolaplara kaldırırken, kışlık elbiseleri çıkardı. Kışlık elbiselerinde eksikler olan vatandaşlar ise ya mağazalara koştu yada pazarlara koştu. Mont satan esnaflar ise işlerin diğer esnafa oranla daha iyi olduğunu ifade etti.

 

Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Soğuk havalar başladı, yazlık elbiselerimizi dolaplara kaldırdık, kışlık elbiselerin zamanı geldi. Bizlerde pazara geldik kışlık elbiseler alıyoruz. Bazı vatandaşlar mağazalara gidebiliyor ama kimileri de bizler gibi pazardan alışveriş yapıyor. Mağazalar pahalı, pahalı olunca bizlerde daha uygun olan pazarları tercih ediyoruz. Pazardan kazak, mont, kaban, gibi elbiseler alıyoruz” dedi.

 

Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kışlık elbise satan esnaflar da diğer esnaflara oranla işlerinin daha iyi olduğunu ifade etti. Esnaflar, “Kış geldi, vatandaşlar artık kışlık elbiselere yöneldi. Mont kaban çok satılan ürünler, montu kabanı olmayan vatandaşlar alışveriş yapmak için pazara geliyorlar. Tabii mağazaları da tercih edenler var ama durumu iyi olmayan vatandaşlarımızda pazarları tercih ediyorlar. Bizim ürünlerimizde kaliteli müşterilerimiz ürünlerimizden memnun” diye konuştu.

 

İmdat Şahin