• Birileri Bunlara Dur Desin
  • Birileri Bunlara Dur Desin
  • Birileri Bunlara Dur Desin
Çorlu Güncel

Birileri Bunlara Dur Desin

  • 06 Aralık 2018
  • 1513 Kez Okundu

Çorlu’daki kağıt toplayıcıları gün ve gün sorun olmaya devam ediyor. Trafiğe engel olan, kaldırımları işgal eden kağıt toplayıcıları şimdi de geri dönüşüm kutularının içine girerek plastik ve kağıtları alıyorlar.

 

Kağıt toplayıcıları Yaysat’ın bayilere dağıttığı gazeteleri sabahın erken saatlerinde almasını Avrupa Yakası Gazetesi olarak gündeme taşımıştık. Kağıt toplayıcıları şimdi de geri dönüşüm kutularını boşaltıyor. Karakol Caddesi’ndeki bir geri dönüşüm kutusuna giren kağıt toplayıcısı, geri dönüşüm kutusunun içindeki plastikleri ve kağıtları arabasına atarak götürdü.

 

DAKİKALARCA KUTUNUN İÇİNDE KALDI

 

Kilidi kırık olan geri dönüşüm kutusunun içine giren kağıt toplayıcısı dakikalarca kağıt ve plastikleri çıkarmak için uğraştı. Önce kutusunun içine girebilmek için geri dönüşüm kutusunu açık bir alana çeken kağıt toplayıcısı ardından, kutunun içine girdi. Vatandaşların gözü önünde geri dönüşüm kutusunun içindeki plastikleri ve kağıtları alan kağıt toplayıcısı işi bittikten sonra arabasıyla birlikte oradan uzaklaştı.

 

DUR DİYEN OLMADI

 

Polis Karakolunun hemen üst kısmında bulunan geri dönüşüm kutusundaki plastikleri kağıtları alan kağıt toplayıcısına kimse dur demedi. Geri dönüşüm kutularının ilgili firma tarafından toplanması gerekirken kağıt toplayıcıları geri dönüşüm kutularını boşaltıyor. Vatandaşlara da aldırış etmeyen kağıt toplayıcısının rahat tavırları dikkat çekti. Polis karakoluna yakın olması da kağıt toplayıcısını tedirgin etmedi.

 

İmdat Şahin