• “Galibiyet İkinciliği Getirebilir”
Spor

“Galibiyet İkinciliği Getirebilir”

  • 28 Kasım 2018
  • 2210 Kez Okundu

Mücadele ettiği TFF 3. Lig 1. Grupta 14 haftanın sonunda puan durumunda dördüncülüğe yükselen Ergene Velimeşe, bu hafta Silivri’ye konuk olacak.

HEDEF PUAN FARKINI KAPATMAK

Silivri Stadı’nda oynanacak karşılaşma 1 Aralık Cumartesi günü 13.30’da başlayacak. Ligde 16 puanla 2. Sırada yer alan Silivrispor da Ergene Velimeşspor gibi sahadan 3 puanla ayrılıp yükselişini sürdürmek istiyor.

Çalışmalarını teknik direktör Özgür Sağlam yönetiminde Ergene Velimeşe tesislerinde sürdüren mavi beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta 4-0 gibi farklı skorla kazandığı Karbel Karaköprü Belediyespor maçının moraliyle, büyük bir motivasyonla Silivri’ye hazırlanıyor. Silivri maçından da galibiyetle ayrılıp ligdeki yükselişini sürdürerek, lider Hekimoğlu Trabzon ile aradaki puan farkını kapatmak isteyen Ergene Velimeşe’de hedef 2. Lig olarak belirlendi.

ZİRVEYİ TAKIMLARININ HAFTASI

Silivri maçıyla ilgili gazetemize bilgi veren teknik direktör Özgür Sağlam, “Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Yükselişe devam etmek için de üç puan şart. Silivri’den üç puanla dönerek puan durumunda avantajlı konuma yükselmek istiyoruz. Bu hafta puan durumuna bizim üstümüzde yer alan Tire 1922 Spor ile Hekimoğlu Trabzonspor’un karşılaşması var. Galip gelmemiz halinde, bu karşılaşmadaki her sonuç bizim işimize yarayacak. Aynı şekilde Nevşehir Belediyespor da Şile Yıldızspor’la maç yapacak. Bu da zirveyi ilgilendiren bir maç. Buradaki sonuç da bizim için önemli olacak. Bu nedenle mutlaka galip gelmek istiyoruz. Alacağımız 3 puan altın değerinde olacak. Galibiyet bize 2. sırayı getirebilir” dedi.

SEYFİ GENÇ