• Dördüncülük 4 Golle Geldi
Spor

Dördüncülük 4 Golle Geldi

  • 26 Kasım 2018
  • 2180 Kez Okundu

TFF 3 lig 1. grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor, konuk ettiği Karaköprü Belediyespor’u 4-0 yenerek 24 puanla 4. sıraya yükseldi.

Ergene Velimeşespor 14. karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor’u konuk etti. Maça daha istekli başlayan Ergene Velimeşespor, rakip kale ününde tehlikeli pozisyonlar üretti. Maçın 19. dakikasında Erçağ Evirgen’in ceza alanında düşürülmesi sonucu maçın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. 20. dakikada penaltı atışını kullanan İbrahim Fatih Dilek topu ağlarla buluşturdu. 

PENALTI SONRASI GOL SAĞANAĞI

Maçta 1-0 üstünlüğü yakalayan mavi beyazlılar rakip kalede ataklarını attırırken Velimeşespor’un 20 yaşındaki genç yıldızı Baran Işık’ın ceza alanı dışından sert ve düzgün şutunun gol olması sonucu 24. dakika da skoru 2-0 yaptı. Bu skordan sonra daha rahat top oynayan Ergene Velimeşespor birçok pozisyonu gole çeviremedi.

Maçın 36. dakikasında misafir takım Karaköprü Belediyespor’un en golcü oyuncusu Batuhan Er, sportmenlik dışı hareketi nedeniyle yan hakemin uyarısı sonucu direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karaköprü Belediyespor’un 10 kişi kalması sonucu Ergene Velimeşespor baskılı oynaması sonucu ilk yarının uzatma dakikalarında Selçuk Baştürk ve Ali Serin’in golleri ile skoru 4-0 yaptı.

Soyunma odasına 4-0’lık skorla giren Ergene Velimeşespor, maçın ikinci yarısında birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen topu ağlarla buluşturamadı. Karşılaşmada ilk yarıda atılan 4 golden başka gol olmayınca bu skorla sona erdi. Ergene Velimeşespor aldığı bu galibiyetle 24 puanla 4. sırada yer aldı.

SEYFİ GENÇ