• Ergene Velimeşe İkincilik Yolunda
Spor

Ergene Velimeşe İkincilik Yolunda

  • 16 Kasım 2018
  • 2403 Kez Okundu

TFF 3 Lig 1. Grupta mücadele eden ve grubun güçlü takımlarından olan Ergene Velimeşespor, ligin 13. Haftasında grubun güçlü ekiplerinden Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde grubun güçlü takımlarından Tire 1922’yi 3-1 mağlup ederek 3. Sıraya yükselen ve dikkatleri üzerine çeken Ergene Velimeşespor, Kapadokya ekibinden de 3 puan alarak yükselişini sürdürmek istiyor. Nevşehir Gazi Stadı’nda oynanacak karşılaşma, 18 Kasım Pazar günü (yarın) saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Necmi Demir, Selçuk Kaplan ve Burak Filik yapacak. Ergene Velimeşe’de Tire 1922 maçında kırmızı kart gören Burhan kart cezalısı olarak takımda yer alamayacak. Tirespor 1922 maçında üçüncü sarı kartını gören Onat Kutay Kurt, Nevşehir Maçında da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.

2 SIRA İÇİN 3 PUAN ŞART

Ligdeki 12 maçın 6’sından beraberlik 5’inden de galibiyetle ayrılan ve tek mağlubiyeti bulunan Ergene Velimeşe, deplasmanların çoğundan bir puanla döndü. Ligde puan cetvelinde 21 puanla 3. Sırada yer alan Ergene Velimeşe, 20 puanla kendisinden bir sıra altta bulunan Nevşehir Belediyespor karşısında da galibiyet arayacak. Tekirdağ’a üç puanla dönüp puan cetvelindeki yükselişini sürdürmek isteyen Ergene Velimeşe, galip geldiği takdirde ikinciliği zorlayacak.

SEYFİ GENÇ