• “Ergene'nin Kaderini Değiştireceğiz”
  • “Ergene'nin Kaderini Değiştireceğiz”
  • “Ergene'nin Kaderini Değiştireceğiz”
Çorlu Güncel

“Ergene'nin Kaderini Değiştireceğiz”

  • 12 Kasım 2018
  • 1020 Kez Okundu

Müge Yıldız Topak Ergene Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Ak Parti ilçe binası önünde yüzlerce vatandaşın katılımıyla açıkladı.

Kadınların ve Engelli vatandaşların yoğun katılım sağladığı aday adaylığı açıklamasında konuşan Müge Yıldız Topak hizmet için aday adayıyım dedi. Topak, “Birçok konuda, yüce milletime çok değerli hizmetler etmek şahsıma nasip oldu. İnşallah bu anlamlı hizmetlerime, Ergene Belediye Başkanı olarak Yüce Milletimin huzurunda çok değerli görevleri ifa etme şansına nail olma arzusu ile Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

“HİÇBİR AYRIM GÖZETMEYECEĞİM”

Ergene Belediye Başkanı olduğunda hiç kimseyi ayırmadan hizmet vereceğini belirten Müge Yıldız Topak, “sizlerle birlikte omuz omuza yürüyeceğim” dedi. Topak, “Ergenemizin kaderini değiştirme amacıyla, bu ulvi görevde bu ulvi davanın bir neferi olarak şu an karşınızdayım. Allah nasip eder de Ergenemize Belediye Başkanı olduğumda, hiçbir ayrım gözetmeden hiçbir bir unvan farkı gözetmeden, sizlerle birlikte omuz omuza yürümenin şerefini, onurunu, hayatımın en büyük şerefi ve onuru olarak göreceğim. İnancı, rengi, cinsiyeti, dili, ırkı, siyasi düşüncesi ve hayat tarzı sebebiyle, hiç kimse ayrımcılığa maruz bırakılmayacak, herhangi bir şekilde nefret söylemine muhatap kılınmayacaktır” dedi.

“TER DÖKMEYE, EMEK VERMEYE HAZIRIM”

Müge Yıldız Topak, “Ergene Belediye Başkanlığı gibi kutsal bir göreve talip olmamız, çok kıymetli bir harekettir. Bu hareket, sadece ve sadece fiziki bir hareket olmayıp, niteliksel ve emin adımlarla, geleceğe yürüyen büyük bir gücün, atılım hamlesidir. Şunu söylemek istiyorum, Adaylığımız odağında insan onuru vardır, her bir vatandaşımızın,  Ergenemizde insan onuruna yakışır bir hayat sürmesi için, gereken hamleleri yapmaya kararlıyız. Bundan sonra bu bereketli topraklar üzerinde yaşayanlar; uyuyan bir devin nasıl ayağa kalktığını dilden dile herkese anlatacaklar.  Şimdi Güzide Ergenemiz için bu büyük hamlenin başarıya ulaşması amacıyla, ter dökmeye, emek vermeye, hazırım” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZİN ONURLU BİR HAYAT SÜRMELERİ BOYNUMUZUN BORCU”

“Açıklayacağımız programlar ve projeler ile güçlü ve büyük Ergene’ye doğru hep birlikte yürüyeceğiz” diyen Müge Yıldız Topak; “Biz bu tarihi hareketimizle, irademizle, ortaya güçlü bir vizyon koyarken, yani herkes konuşurken, hep birlikte göreceksiniz, bakın bizler neler yapacağız. Siz birbirinden kıymetli dostlarımla, konuşacak sözü olmayanlardan olmadığınız için, sandıkta en güzel cevabı vereceğiniz için, hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İnsan onuruna yakışır bir kültür ve insanı yaşatma idealimiz belediyemizde yegâne unsur olacaktır. Sorumluluğumuzun bilinci içerisinde, hemşerilerimizin onurlu bir hayat sürmeleri, boynumuzun borcu olacak ve bu uğurda bütün şartları sağlayacağız. İnsan onuru ile taçlandırılmayan hiçbir uygulama, hiçbir makam ve hiçbir güç tarafımızca kabul görmeyecek ve insan odaklı yaklaşımımız her daim, hizmetteki olmazsa olmazımız olacaktır” dedi.

“ERGENE’DEKİ ÇALIŞMALARI BİR NAKIŞ GİBİ İŞLEYECEĞİZ”

“Engelli vatandaşlarımızın, toplumsal hayata katılımı önündeki bütün engelleri kaldırmak, Belediyelerimizin sadece anayasal bir görevi değil, aynı zamanda ahlaki bir sorumluluğu olduğunun bilinci içerisinde hepimizin, birer engelli adayı olduğunun bilinci içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullanan Müge Yıldız Topak “Ergeneyi nakış gibi işleyeceğiz” dedi. Topak, “Mimari, insani ve sosyal doku açısından, en kadim şehir kültürüne sahip olma bilinciyle, Ergenemizi adeta bir nakış gibi işleyecek ve bu zengin dokuyu koruyarak insan odaklı bir ilçe olacağız. Tekirdağ’ın öksüz ilçesi, Çorlunun arka bahçesi olan Ergene ilçemizin prangalarını birlikte kıracağız. Şöyle yan taraftaki yola baktığınız da bir kilometrelik bir yol halen bitmedi. Bu gidişle daha da bitmez. Değerli hemşerilerim bir 5 yılınızı daha heba etmeyiniz. Gelin birlikte beraberce Ak Belediyecilikle Ergenemizi güzel, hızlı ve mega projelerle kalkındıralım” dedi.      İmdat Şahin