• Evi Yanan Fabrika İşçisi, Yardım Bekliyor
  • Evi Yanan Fabrika İşçisi, Yardım Bekliyor
  • Evi Yanan Fabrika İşçisi, Yardım Bekliyor
  • Evi Yanan Fabrika İşçisi, Yardım Bekliyor
  • Evi Yanan Fabrika İşçisi, Yardım Bekliyor
Çorlu Güncel

Evi Yanan Fabrika İşçisi, Yardım Bekliyor

  • 07 Kasım 2018
  • 1355 Kez Okundu

Geçtiğimiz günlerde Nusratiye Mahallesi’ndeki evi yanan fabrika işçisi Cemal Kuyu zararının büyük olduğunu belirterek yardım istedi.

Geçtiğimiz günlerde nedeni henüz belirlenemeyen yangın sonucu bölgeye çok sayıda itfaiye aracı sevk edilerek yangın kontrol altına alınmıştı. Evin mutfak bölümünde başlayan yangın mutfağı tamamen kullanılmaz hale getirirken, evin diğer bölümlerine de zarar vermiş. Yanan evin kapılarını gazetemize açan Cemal Kuyu yardım istediğini belirti.

“EŞİM VE ÇOCUKLARIM EVDEYDİ”

Evin yandığı sırada iki çocuğu ve eşinin de evde olduğunu kaydeden fabrika işçisi Cemal Kuyu kendisinin fabrikada çalıştığını belirtti. Kuyu, “Yangın çıktığı zaman eşim ve çocuklarım evdeydi, itfaiyeye haber vermeden önce kendileri söndürmeye çalışmışlar. Daha sonra itfaiye ekipleri gelmiş ve yangını kontrol altına almışlar. Ben geldiğimde eşimi ve çocuklarım hastaneye kaldırmışlardı. Allahtan şu anda iyiler” dedi.

“EV KULLANILMAZ HALE GELDİ”

Henüz nedeni bilinmeyen yangından dolayı evi kullanılmaz hale gelen Cemal Kuyu, evi 4 yıl önce yaptığını ifade etti. Kuyu, “Evimi 4 yıl önce yaptım, henüz bizlerde nedeni bilmiyoruz ama evde yangın çıkmış. Ben fabrikadaydım, maalesef gördüğünüz gibi mutfak tamamen yanmış diğer odalar da kullanılmaz halde. Ailecek çok üzgünüz, Allahtan çocuklarıma ve eşime bir şey olmamış. Evimiz için çok emek harcadık yaptık. Şimdi hem maddi hem manevi anlamda zor durumdayım” dedi.

“BABAMIN EVİN DE KALIYORUM”

Yıllardır fabrika işçisi olarak çalışan ve asgari ücret alan Cemal Kuyu evinde maddi hasarın oluştuğunu ve yetkili kişilerden yardım beklediğini belirtti. Cemal Kuyu, “Uzun yıllardır fabrika işçisiyim ve asgari ücretle çalışıyorum. Evde tek ben çalışıyorum, zor geçiniyoruz, birde bu yangın çıktı. Maddi hasar çok fazla, bütün eşyalarım kullanılmaz hale geldi. Sizlerde görüyorsunuz durumu, evin tekrar derlenip toparlanması için çok fazla masraf olacak, bu durum için yetkililerden ve şahıslardan destek bekliyorum” dedi.

İmdat Şahin