• Sarı Kartlara Dikkat!
Spor

Sarı Kartlara Dikkat!

  • 11 Ekim 2018
  • 2375 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta Mücadeleden Tekirdağ Temsilcisi Ergene Velimeşespor, ligin 7. Haftasında Hatay deplasmanına gidiyor.. Pazar günü (13 Ekim) saat 14’te Erzin Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın hakeminin sarı kart istatistikleri ise dikkat çekiyor

 

Hatay Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı’nda  oynanacak karşılaşmanın hakemleri de açıklandı. Yusuf Aydın, Mehmet Mithat Levent ve Mustafa Yüksel hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmanın orta hakemi Yusuf Aydın, geçtiğimiz sezon 18 Şubat 2018’de Turgutlu’da oynan Turgutluspor – Velimeşe maçını da yönetmişti. Maçta 4 sarı kart, bir de kırmızı kart çıkmıştı. Hakem Aydın maçın 70. Dakikasında Ergene Velimeşe Futbolcusu İlhan Aslanoğlu’nu kırmızı kartla oyun dışına çıkartmış ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Hakem Aydın’ın son yönettiği lig maçı olan Elaziz Belediye Cizrespor maçında ise 9 sarı kart 1 de ikinci sarıdan kırmızı kart çıktı.

Ergene Velimeşespor, 9 puanla 10. Sırada bulununduğu ligdeki 6 karşılaşmanın 2’sinden galibiyetle ayrıldı. Üç maç ise beraberlikle sonuçlandı. Ergene Velimeşespor’un ligde bir mağlubiyeti bulunuyor.

SEYFİ GENÇ

 

Pazar günü 14’te başlayacak TFF 3. Lig 1. Grup 7. Hafta Maçları şu şekilde:

 

Batman Petrol Spor A.Ş. - Hekimoğlu Trabzon         

Yomraspor - Şile Yıldızspor            

Erzin Belediyespor - Ergene Velimeşe Spor

Artvin Hopaspor                 - Karbel Karaköprü Belediye Spor

Kozan Belediyespor - Nevşehir Belediye Spor            

Körfez Spor Kulübü - Gebzespor   

Nazilli Belediyespor - Silivrispor     

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.                 - Erbaaspor