• Kaymakam Levent Kılıç Caddesi
Çorlu Güncel

Kaymakam Levent Kılıç Caddesi

  • 24 Eylül 2018
  • 1232 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kent araştırmaları Enstitüsü’nün inşaatı bitmek üzere olan binasında toplanan Kent Konseyi’ne Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da katıldı. Toplantıda Kaymakam Levent Kılıç’ın adının Çorlu’da bir caddeye verilmesi önerildi.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Kent Konseyi Eylül Ayı oturumunda ilk olarak Kent Konseyi Başkanı İlhan Kurt söz aldı. Kurt, konsey çalışmaların slayt gösteri eşliğinde anlattı. Kurt’un yaptığı açılış konuşmasının ardından Kadın Meclisi Başkanı Şefika Koca, Engelli Meclisi Canan Naciye Yurdseven ve Gençlik Meclisi Başkanı Onurcan Kaynak konuştu.

LEVENT KILIÇ’IN ADI CADDEYE VERİLSİN

Kent Konseyi başkanlarının konuşmalarının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt konsey üyelerine hitap etti. Başkan Sarıkurt, yürütme kurulu üyelerinin ve kent konseyi meclis üyelerinin Çorlu için yapılabilecek konular üzerine teklif ve önerilerini dinledi. Konsey’de tayini Salihli’ye çıkan kaymakam Levent Kılıç’ın adının bir caddeye verilmesi için belediye Meclisi’ne teklif verilmesi görüşüldü

Atatürk Kent Enstitüsü'nde düzenlenen olağan dönem toplantısı; kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve dernek temsilcilerinden oluşan genel kurul delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

SEYFİ GENÇ