• Resmen Görevine Başladı
  • Resmen Görevine Başladı
Çorlu Güncel

Resmen Görevine Başladı

  • 17 Eylül 2018
  • 1176 Kez Okundu

Yeni Çorlu Kaymakamlığı görevine başlayan Cafer Sarılı için karşılama töreni düzenlendi. Daire müdürlerinin katıldığı törende Sarılı herkesle tokalaşarak tanıştı.

Çorlu Kaymakamlığı makamına çıkan burada gazetecilere açıklama yapan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Soylu ‘ya teşekkür etti. Sarılı, “17 Eylül tarihi itibariyle görevime başladım. Öncelikle bu görevi şahsıma tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ’ya sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şahsıma gösterilen bu teveccüh nedeniyle Çorlu için ve ülkemiz için var gücümle çalışacağım” dedi.

“FETÖ’YE MÜSABAHA GÖSTERMEDEN, MÜCADELE EDECEĞİM”

FETÖ ve ülke birliğine kasteden terör örgütlerine sert mesaj veren Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, “Ülkemize, milletimize ve asil devletimize ihanet eden başta FETÖ terör örgütü olmak üzere birliğimize ve dirliğimize kasteden tüm terör örgütlerine karşı asla müsamaha göstermeden, mücadele edeceğimin bilinmesini isterim” dedi. Çorlu’dan önce 10 ilçede kaymakamlık görevlerini yürüttüğünü belirten Sarılı, Çorlu’da daha önce görev yapan tüm kaymakamlara teşekkür etti. Cafer Sarılı, “ Çorlu ilçemize gelmeden evvel, 10 ilçemizde kaymakam bir ilimizde vali yardımcılığı görevlerini yürüttüm. Bu görevler esnasında birçok tecrübeler edindim, elbette tecrübenin sonu yok. Çorlu ilçemizde de yeni şeyler öğrenmek ve edindiğim tecrübeler ışığında her alanda ilçemize katkı sağlamak amacıyla çalışacağım. Benden önce Çorlu ilçemize hizmet eden, katkı sağlayan tüm kaymakam meslektaşlarıma ve ilçemizi bir adım daha öteye götürebilmek için bana vereceğiniz destek için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

İmdat Şahin