• Kale Ve Orta Saha Güvende
Spor

Kale Ve Orta Saha Güvende

  • 25 Temmuz 2018
  • 2673 Kez Okundu

Ergene Velimeşespor, son iki sezondur 1461 Trabzon'da forma giyen geçtiğimiz sezon 27 maçta görev alan 26 yaşındaki Kaleci Ogün Çebi ve geçtiğimiz sezon Şile Yıldızspor'da forma giyen ve şampiyonluk yaşayan 20 yaşındaki genç orta saha Muhammet Raşit Yöndem ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Başarılı kaleci Ogün geçtiğimiz sezon 27 maçta görev almış, Muhammet Raşit ise 16 maçta görev almış 2 gol kaydetmişti. Ergene Velimeşespor Bbu transferlerle hem kalesini güvene alırken hem de orta sahayı takviye etti.

BABAESKİ ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Ogün Çebi Kariyerinde U21 Liginde 14 maçta, Türkiye Kupasında 7 maçta, TFF 3. Ligde 70 maçta, TFF 2. Ligde 5 Maçta, DSGL'de ise 7 maçta forma giymişti. Babaeski spor altyapısında gelişen Ogün Çebi Çanakkale Dardanelspor, Çanakkalespor ve Medipol Başakşehir Formaları giydikten sonra Lüleburgazspor ile profesyonelliğe geçiş yaptı sonrasında sırasıyla Hatayspor, 1920 Maraşspor, Karacabey Birlikspor, Balçova Yaşamspor, Kozan Belediyespor formalarını giydi, son iki sezondur 1461 Trabzon'un kalesini koruyor.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Muhammet Raşit Yöndem ise kariyerinde Akademi Ligi U18'de 1 maçta, Akademi Ligi U17'de 18 maçta, Akademi Ligi U16'da 13 maçta, Akademi Ligi U15'de 11 maçta 3 gol, BAL'da ise 27 maçta 4 gollük performans gösterdi, Genç oyuncu Paşabahçe altyapısında gelişti 4 sezon forma giydikten sonra Beşiktaş altyapısına transfer oldu, sonrasında Pendikspor, Bağlarbaşıspor'da forma giydi, Tunaspor'da oynarken bize karşı forma giydi o sezon oynadığı futbol ile Amatör Milli Takım kadrosuna çağrıldı, Geçtiğimiz sezon ise Şile Yıldızspor ile Şampiyonluk yaşadı.

SEYFİ GENÇ