• 15 Futbolcu Gönderildi
Spor

15 Futbolcu Gönderildi

  • 06 Temmuz 2018
  • 2717 Kez Okundu

2018-2019 sezonunda TFF 3. Lig Birinci Grupta Tekirdağ’ı temsil edecek olan Ergene Velimeşespor’da 15 futbolcu ile yollar ayrıldı. Henüz herhangi bir transfer çalışması yapmayan mavi beyazlılarda bu hamlenin ardından önümüzdeki sezon sahaya çıkacak ilk 11’de kimlerin yer alacağı merak konusu oldu.

TFF 3. Ligine yükseldiği ilk yılda küme düşmemeyi başaran Tekirdağ’ın tek profesyonel futbol takımı Ergene Velimeşespor’da transfer çalışmalarına başlanmaması endişe yarattı. Geçen sezon takımda yer alan Erdi Güncan, Fahri Eren Pamuk, Enes Ünal, İlhan Aslanoğlu, Halil İbrahim Yazgılı, Tarık Taşdemir, Ayhan Gençtürk, Zekeriya Kacaroğlu, Serhat Maden, Oğuzhan Çimen, Selçuk Baştürk, Caner Karuk, İsa Taştemir, İlker Ataseven ve Bahtiyar Yıldırım ile yollar ayrıldı.

Transferde sessizliğini koruyan mavi beyazlılarda takımda daha kimin kaldığı netleşmezken 3. Lig’de sezon 1-2 Eylül 2018 tarihinde başlayacak. Giden futbolcular yerine transfer çalışmalarına başlamayan mavi beyazlılarda yeni sezonda nasıl bir takım oluşturulacağı merak konusu oldu.

SEYFİ GENÇ