• Dobrucalı'ya Büyük Destek
  • Dobrucalı'ya Büyük Destek
Çorlu Güncel

Dobrucalı'ya Büyük Destek

  • 12 Haziran 2018
  • 1093 Kez Okundu

S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi`nin 2017 hesap yılı Olağan Genel Kurulu Yeni Sanayi Sitesi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Mevcut kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı güven tazeleyerek 7’nci kez oy birliği ile başkanlığa seçilirken kurulda işletme kooperatifine geçilmesi kararı alındı.

Raporlar İbra Edildi

Toplantı için gerekli çoğunluğun sağlandığından gündemin 2’nci Maddesi olan Divan Heyetinin oluşturulmasına geçildi. Divan Başkanlığı için verilen önerge ile Divan Başkanlığına Hüseyin Başaran,  kâtip üyeliklere ise İbrahim Ören ve Cengiz Örün seçildi. Atatürk ve aziz şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi`nin 2017 hesap yılı Olağan Genel Kurulunda kooperatif ortaklarına tanıtım filmi izletildi. Ardından Yönetim Kurulu üyesi Ali Çimen tarafından Yönetim Kurulu Yıllık Çalışma Raporu okundu. 31.12.2017 tarihli Bilanço ve Gelir Tablosu Mali Müşavir Hikmet Düzgören tarafından okunarak her iki maddede oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 6. Maddesi gereğince görüşülen Yönetim ve Denetim Kurulu oy çokluğu ile genel kuruldan güvenoyu alırken 7. Maddede ise aylık ücret ve huzur hakları oy birliği ile kabul edildi.

Yapı Kooperatifinden İşletme Kooperatifine Geçildi

 S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi`nin 2017 hesap yılı Olağan Genel Kurulu`nun önemli gündem maddelerinden biri olan İşletme Kooperatifine geçilmesi konusu oy çokluğu ile kabul edilirken genel kurul sonunda Zeki Dobrucalı Başkanlığında ki Yönetim Kurulu Mehmet Özçelik, Serkan Erçili, Ali Çimen, Ali Ocak, Necmi Turna ve Ekrem Camcaz isimlerinden oluştu. Denetim Kuruluna ise Dilaver Biler, Fikret Dündar ve Mehmet Hacıoğlu seçildi.

Dobrucalı`Dan Teşekkür

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Dobrucalı genel kurula katılan ortaklara teşekkürlerini iletirken; “Genel Kurulumuz sonucunda yapı kooperatifinden işletme kooperatifine geçme kararı aldık. 7. Kez şahsımı başkanlığa seçen tüm genel kurul üyelerimize ve ortaklarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ