• Ergene Trabzonlular Derneği Açıldı
Ergene

Ergene Trabzonlular Derneği Açıldı

  • 14 Mayıs 2018
  • 2568 Kez Okundu

Ergene Trabzonlular Derneği hizmet binası düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı. Törene Ergene halkı ve protokol üyeleri ile milletvekili aday adayları geniş bir katılım gösterdi.

Dernek açılışında Horon Grubu, Karadeniz müzikleri eşliğinde horon teperek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar. Daha sonra açılışa katılanlar da Horon Grubu’yla birlikte horona girdi. Horona girenlerden biri de Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’di. Yüksel bir süre Horon ekibiyle birlikte horon tepti.

Horon gösterileri ve Karadeniz müzikleri eşliğinde açılan Ergene Trabzonlular Derneği, hizmet binasının açılışına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başta olmak üzere Tekirdağ AK Parti Milletvekili Metin Akgün, Eski Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ünal Baysan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Kerim Atalay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı  Kurtuluş Ay, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Sebahattin Birsöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SEYFİ GENÇ