• Ak Belediyecilik Semineri Verildi
  • Ak Belediyecilik Semineri Verildi
  • Ak Belediyecilik Semineri Verildi
  • Ak Belediyecilik Semineri Verildi
Çorlu Güncel

Ak Belediyecilik Semineri Verildi

  • 16 Nisan 2018
  • 1257 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı davetlisi olarak Çorlu’ya gelen İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan belediyecilik konusunda seminer verdi.

14 Nisan 2018 Cumartesi günü Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen seminer saat 19.00 da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kürsüye ilk AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay çıktı. Atalay, “Daha önce Beyoğlu Belediyesi’ni iki ay önce ziyaret etmiştik. Ahmet Misbah Demircan Belediye Başkanımız ile görüşmüştük. Beyoğlu Belediyesi’ndeki çalışmaların Çorlu’da da bilinmesi tanınmasını belediyecilik ne imiş Çorlumuzda da görülmesini, sosyal ve kültürel belediyecilik konularında İstanbul’da adeta tarih yazmış, Sayın Cumhurbaşkanımızın övgülerine mazhar olmuş çok kıymetli belediye başkanımız Ahmet Misbah Demircan aramızda kendilerine katılımlarından dolayı şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Çok kıymetli hazirun Çorlu’nun birçok mahallesine girdik, birçok esnafımızla selamlaştık, hal hatır sorduk, sohbet etme imkânımız oldu ve şöyle bir değerlendirme yapma durumunda kaldık.  Bugün Çorlu Belediyesi’nin yaklaşık 4 yıldır idare edenler kıymetli başkanımızın bugünkü ziyareti kadar ne el sıkmıştır, ne gönül almıştır.

Çorlu’da AK Parti Belediyeciliğinin Vakti Gelmiş

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Çorlu’yu gezdik inceledik, ve şunu gördük  AK Parti Belediyeciliğinin vakti gelmiş dedi.  Demircan, “Gördüklerim karşısında çok üzüldüm ve şunu gördüm yapılacak çok iş var. İstanbul’da Beyoğlu’nda artık biz bunları konuşmuyoruz. Biz Beyoğlu’nda daha büyük yatırımlar nasıl yaparız, nasıl istihdam sağlarız, insanlara daha yüksek ücretli işler nasıl buluruz bunları konuşuyoruz. Bizim gündemimizde bunlar var. Biz uzun zamandır, kaldırımları, yolları konuşmuyoruz.  Burada Çorlu’da artık AK Parti belediyeciliğinin vakti gelmiştir. Buna canı gönülden inanın, Kerim Başkanım anlatıyordu, yok ya o kadar da değildir diyordum, geldim sokakları gezdim hiçbir şey yok” dedi. “Yazık, çok yazık” diyen Ahmet Misbah Demircan, “Bugün bu konferans salonunun biraz ilerisinde sokağa girdik, kaldırım yok, çöp kovası yok. Bu durum şunu söylüyor AK Parti ekibini topla gel diyor. Çorlu’nun gerçekten AK Parti Belediyeciliğine ihtiyacı var. Hatta Tekirdağ’ın komple AK Parti Belediyeciliğine ihtiyacı var. Milletimizi bu sıkıntıdan kurtaracak kadrolar burada var. AK Parti kadroları bir aile gibidir, buraya belediye başkanı olacak arkadaşımız yalnız değildir. Ona projeler, yollar, yöntemler bol bol akar ve Tekirdağ beş sene içerisinde başka bir yere dönüşür. AK Parti 2019’a o kadar hazır ki daha bu günden planları projeleri hazır” dedi.

İmdat Şahin