• Şampiyon Güreşçilerden Madalya Sözü
Çorlu Güncel

Şampiyon Güreşçilerden Madalya Sözü

  • 24 Şubat 2018
  • 1288 Kez Okundu

Okullar arası güreş müsabakalarında dereceye girerek Düzce’de yapılacak bölge müsabakalarında Tekirdağ’ı temsil edecek Çorlu’daki öğrenim gören öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün’ü ziyaret etti. Genç güreşçiler Düzce’den de madalya ile gelme sözü verdiler. Kendisi de Beden Eğitimi Öğretmeni olan Üzgün, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak şakalaşmayı da ihmal etmedi.

19 Şubat’ta Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Tekirdağ İl Seçmelerinde, Okul Sporları Güreş Branşı Yıldız Erkekler Kategorisinde 31 Kiloda Tekirdağ Birincisi olan Murat Hüdavendigar İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Gele ile 83 kiloda il üçüncüsü olan Serdar Yazgan ile Kurtuluş Orta Okulu öğrencileri 35 Kiloda il Birincisi Mikail Yüksel, 38 Kiloda il Birincisi olan Harun Tekeş ile 42 kiloda il üçüncüsü olan Mesut Sabuncu öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün’ü ziyaret etti. 
Bölge elemeleri için Düzce’ye gidecek olan öğrenciler öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Üzgün öğrencilere, derslerinin yanı sıra sporla da ilgilendikleri ve başarılı oldukları için teşekkür etti. Üzgün ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler Düzce’den de madalya ile dönme sözü verdi.  
SEYFİ GENÇ