• Engellilere, Daha Çok Vatandaş Engel Çıkarıyor
  • Engellilere, Daha Çok Vatandaş Engel Çıkarıyor
  • Engellilere, Daha Çok Vatandaş Engel Çıkarıyor
  • Engellilere, Daha Çok Vatandaş Engel Çıkarıyor
Çorlu Güncel

Engellilere, Daha Çok Vatandaş Engel Çıkarıyor

  • 06 Aralık 2017
  • 1108 Kez Okundu

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurtseven, vatandaşların ve kurumların kendilerine daha çok engel çıkardığından yakındı. Yurtseven; “Bizler toplum içinde yaşamak istiyoruz. Bizlere daha fazla engel çıkarmayın, tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz” diye seslendi.

Engelli Park Yerlerini Kullanamıyoruz.

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurtseven Avrupa Yakası Gazetesine yaptığı açıklamada; “Herkesin bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Çorlumuzda çok fazla engelli var. Bizler herkes gibi toplumda yaşamak istiyoruz. Bakın en büyük sorunlardan bir tane bizlere ayrılan engelli park yerlerini kesinlikle bizler kullanamıyoruz. Apartmanlarımızda, evlerimizde vatandaşlar arabalarını tam kapının sıfırına getirip park ediyor. Geçmek mümkün değil. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Park yerlerimize engellilerden başka kimse park etmesin” dedi.

Dernek Merkezimin bulunduğu yerde bile sıkıntı yaşıyoruz.

Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Merkezinin de bulunduğu Çorlu Belediyesi Otoparkındaki sıkıntıları da anlatan Yurtseven; “Bu otopark da sıkıntılarımız olmuyor değil, sağ olsun belediyemiz bu konuda bizlere gereken yardımı yapıyorlar. Ama vatandaşlarımız bizim dernek merkezimiz önünde de bizlere sıkıntı çıkartıyorlar. İniş yerimizin önüne sürekli park edenleri görüyoruz ve buradan inmekte zorlanıyoruz. Birde bu iniş parkurunda sıkıntılar yaşıyoruz” dedi. İmdat Şahin