• Öğrenciler İçin Yardım Topladılar
Çorlu Güncel

Öğrenciler İçin Yardım Topladılar

  • 04 Aralık 2017
  • 1084 Kez Okundu

Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi öğrenciler yararına yemek düzenleyerek dernek üyeleri ile birlikte gelir elde ettiler.

Gelirimiz az olduğundan 23 çocuk okutabiliyoruz

Özellikle öğrencilere yönelik çalışmaları ile bilinen ve 68 üyesi bulunan Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi öğrenciler için yemek programında bir araya gelerek öğrenciler yararına etkinlik düzenledi. Çorlu'da 27 yıl içinde üniversite öğrencileri de dâhil olmak üzere bin 600 çocuk okuttuklarını belirten Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi İnci Aksu; "Eğitime çok önem veriyoruz. Dernek üyelerimizin ile birlikte ele ele vererek öğrenci okutuyoruz. Bu sene gelirimiz az olduğundan 23 çocuk okutabiliyoruz" dedi.

Kapımız her zaman açık

Çorlu`da yardımsever iş adamları ve vatandaşların desteklerini beklediklerinin altını çizen Aksu; "Derneğimize gelerek yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın da çocuk okutmalarını istiyoruz, çünkü eğitim geleceğimiz için çok önemli. Bunun yanında Ramazan ayında erzak yardımlarımız oluyor. İhtiyaç sahibi ailelere giysi yardımlarında bulunuyoruz. Yardımsever kişilerin derneğimize üye olarak bu sevgi halkasında bulunmasını istiyor ve kapımızın her zaman açık olduğunu belirtiyoruz" dedi.