• Biz Kimseden Korkmuyoruz, Çünkü Biz Çorluyuz
  • Biz Kimseden Korkmuyoruz, Çünkü Biz Çorluyuz
  • Biz Kimseden Korkmuyoruz, Çünkü Biz Çorluyuz
Çorlu Güncel

Biz Kimseden Korkmuyoruz, Çünkü Biz Çorluyuz

  • 18 Kasım 2017
  • 1167 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ÇBSK Basketbol A Takımı ve alt yaş kategorilerinde ki oyuncularla bir araya gelerek yeni sezon öncesi takımlarımıza başarılar diledi. Ziyarette Başkan Baysan sporcular ve aileleri ile birlikte fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Daha büyük yerlere gelecekler

Başkan Baysan sporcular ve ailelerine kısa bir konuşma yaparak, "Çocuklarımız buraya geliyor sporlarını yapıyor, kendilerini geliştiriyorlardır ve muhakkak bu gençlerimiz ilerde daha büyük yerlere gelecektir. Ama en önemlisi de onların buraya gelerek bir arada bulunarak grup olarak hareket etmenin, arkadaşlarına karşı sorumluluklarının farkını öğrenerek, arkadaş ilişkilerini ileride en üst seviyede yaşayacaklar. Bu onların ilerde sosyal hayatlarına yansıyacak” dedi.

3 öğrencimiz milli takıma seçildi

2 bin 500 kişilik yeni bir kapalı spor salonu yaptıklarını da sözlerine ekleyen Baysan; “FİBA standartlarında ulusal maçlar yapılabilecek kapasitede bir spor salonumuz olacak. Voleybolcu kızlarımız biliyorsunuz üç sene evvel Türkiye birincisi oldu. Baskette gençlerimiz Anadolu şampiyonu oldu. Şimdi bunlarda bu tür maçlarda Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş bizlerden korksun. Bizim kimsenden korkumuz yok biz Çorlu'yuz. Yani ben inanıyorum. Birileri buradan üst takımlara çıkacak. Şöyle bir şey de demek istiyorum. Yüzme havuzumuzda bulunan yüzme takımımızdan bugün 3 öğrencimiz milli takıma seçildi. Barajı geçti yani bakın bu çok önemli bir şey. Yüzücü takımımızın içinden olduğu gibi ben inanıyorum bu gençlerinizin, çocuklarımızın arasında da milli takıma çıkacak sporcularımız olacaktır. Ama çıksa da olur çıkmasa da olur. En iyisi, en güzeli buraya gelip deşarj olmalarıdır. Beraber hareket etmeleri, ben bu konuda çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Ama sizlerden bir şartım var. Sizin buraya gelebilmeniz için derslerinizin çok iyi olması lazım. Dersiniz kötüyse hiç buraya gelmeyin. Yani ben top oynadım, yoruldum o yüzden derslerim aksadı gibi şeyler yok. Dersinize başarılı olacaksınız ikincisi dişlerinizi fırçalayacaksınız üçüncüsü büyüklerinizi sayacaksınız. Ben sporcularımızın ailelerine de teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.