• Bağımlılıkla Mücadele Eden Gençlere, Belgeleri Verildi
Kırklareli

Bağımlılıkla Mücadele Eden Gençlere, Belgeleri Verildi

  • 30 Ekim 2017
  • 4857 Kez Okundu

Yeşilay Şubesi tarafından,0 Kırklareli Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi (TBM) programına destek verenlere teşekkür belgeleri verildi.

Kırklareli Öğretmenevinde gerçekleşen oryantasyon programı toplantısına, Kırklareli Yeşilay Şube Başkanı Vedat Açar, Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler, İl Müftülüğü Şube Müdürü Sayit Ali Aydil, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hülya Arıkan ve çok sayıda gönüllü Yeşilay üyeleri katıldı.
Bağımlılıkla mücedele eden 8 Genç Yeşilay Gönülleri’ne belgelerini taktim eden Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Vedat Açar, “Eğitimlere katılım sağlayarak destek olan Bağımlılıklarla Mücadelede Öncü Ekip Genç Yeşilaycılara minnettarız. Daha çok ortak çalışmalar yapılarak mücadele etmeliyiz. Katılım sağlayan bütün öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca, Kırklareli Üniversitesi’nde madde bağımlılığı, alkol bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı gibi kötü alışkanlıkların önüne geçilmek amacıyla yapılan TBM’ye destek olan Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hülya Arıkan’a teşekkür belgesi taktim edildi.