Yol Kapatılınca Mahsur Kaldılar

Ergene Deri Organize Sanayi’nde vatandaşların geçtiği yol iki kamyon toprakla kapatılınca olanlar oldu, vatandaş araçlarıyla yolda kaldı.

Avrupayakası Gazetesi 1.523 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Ergene Deri Organize Sanayi Yönetimi yolun kendilerinin olduğunu iddia ederek çiftliklere ve su deposuna giden yolu iki kamyon toprakla kapattı. Kapatılan yolda mahsur kalan çiftlik sahipleri ve TESKİ ekipleri saatlerce yolun açılmasını bekledi. 
Bölgedeki çiftlik sahiplerinden Menderes Yıldız yaptığı açıklamada yolun Deri Organize Sanayi Bölgesi’ne ait olmadığını ifade etti. Yıldız, “Bizler bu yolu yıllardır kullanıyoruz, bu yol Deri Organize Sanayi Bölgesi’ne ait değil. Çiftliklerimizden dönerken yolun toprakla kapatıldığını gördük. Araçlarımız burada mahsur kaldı. Yapılan yanlıştır ve biran önce düzeltilmesini istiyoruz” dedi. 
BAŞKA BİR YOL YOK 
Onlarca çiftliğin bulunduğunu, su deposunun olduğunu ifade eden çiftlik sahipleri olaya tepki göstererek; “Bu tarafta onlarca çiftlik var, su deposu var, tarlalar var. Gidilecek başka bir yolumuz yok sadece burası var. Bu yoldan bizler 20 yıldır geçiyoruz. Bu yol şimdi kapatıldı bizler kaldık, böyle bir uygulamayı kabul etmiyoruz” dedi. 
TESKİ EKİPLERİ DE MAHSUR KALDI 
Su deposu için bölgeye gelen TESKİ ekipleri de yolun kapatılmasıyla birlikte mahsur kaldılar. Ergene Deri Organize Sanayi Bölgesi’nden geçen TESKİ ekipleri geri dönüşlerinde yol kapatılınca yolda mahsur kaldı. 
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın talimatı ile yol yeniden kullanıma açıldı. 
İMDAT ŞAHİN 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

5 Fotoğraf
Yol Kapatılınca Mahsur Kaldılar - 1Yol Kapatılınca Mahsur Kaldılar - 2Yol Kapatılınca Mahsur Kaldılar - 3Yol Kapatılınca Mahsur Kaldılar - 4Yol Kapatılınca Mahsur Kaldılar - 5