Vatandaşlarla Çorlu Protokolü Bayramlaştı

Çorlu protokolü halkla Kültür Merkezi’ne dönüştürülen Tarihi Çorlu Belediye binasında bayramlaştı. Siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı bayramlaşma töreni yaklaşık yarım saat sürdü.

Avrupayakası Gazetesi 1.629 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Bayramın ilk günü öğle saatlerinde gerçekleşen bayramlaşmaya protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TBMM Başkanvekili aynı zamanda AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz,  Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Eski Başkanı Ünal Baysan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti ve CHP Çorlu İlçe Teşkilatları, , Çorlu’daki sivil toplum örgütü başkanları, meslek odalarının başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

BAYRAMIN HUZURLU GEÇMESİNİ TEMENNİ ETTİLER

Bayramlaşmanın ardından siyasiler ve protokol üyeleri açık büfe ikram eşliğinde sohbet ederek gündemi değerlendirdi. Tarihi Çorlu Belediyesi Binası önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılan protokol üyeleri Kurban Bayramı’nın huzurlu geçmesini temenni etti. 

Kurban Bayramı’nın birinci günü saat 13.00 da gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde vatandaşlarda protokol üyeleriyle sohbet etti. Protokol üyelerinin bayramını kutlayan vatandaşlar bayramlaşma törenlerinin gelenekselleşmesini istediklerini ve protokol üyeleriyle birlikte bayramlaşma törenine katıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

İmdat Şahin

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

1 Fotoğraf
Vatandaşlarla Çorlu Protokolü Bayramlaştı - 1