Sokaklar Ramazanın Manevi Işığıyla Aydınlanıyor

Çorlu Belediyesi, ramazan ayının gelişini şehrin dört bir yanını saran görsel bir şölenle karşılıyor.

Avrupayakası Gazetesi 559 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki atölyelerde personelin el emeğiyle hazırlanan özel süslemeler ve ışıklandırmalar, Çorlu’nun cadde ve meydanlarına ramazanın huzurunu taşıyor.

Kendi Atölyelerimizde, Emekle Hazırlandı

Şehrin meydanlarını ve ana arterlerini süsleyen dekorlar Çorlu Belediyesi’nin kendi atölyelerinde titizlikle üretildi. Tasarımından montajına kadar her aşamasında büyük bir emeğin olduğu ışıklandırmalar, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

Paylaşmanın Sıcaklığını Sokaklara Taşıyoruz

Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Ramazanın bereketini ve birliğimizin güzelliğini sadece sofralarımızda değil, tüm şehrimizde hissetmek istedik. Kendi imkânlarımızla hazırladığımız bu dekor ve süslemeler, ramazan ayında manevi huzurumuzu pekiştirsin istiyoruz.” dedi.

Çorlu Belediyesi olarak bu mübarek ayın ruhunu yansıtmak adına şehrimizi adeta bir kandil gibi süsledik diyen Başkan Sarıkurt, “Şehrimize en iyisi yakışır diyerek kendi atölyelerimizde emek emek işlediğimiz dekoratif ışıklandırmalar, Çorlu caddelerini aydınlatacak ve iftar sonrası hemşehrilerimizin yürüyüşlerine eşlik edecek. Meydanlarımızdaki her bir ışık, birliğimizin ve beraberliğimizin bir sembolü olsun. Şehrimizin her köşesinde ramazanın maneviyatını birlikte yaşayalım. Tüm hemşehrilerime bir kez daha hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
Sokaklar Ramazanın Manevi Işığıyla Aydınlanıyor - 1Sokaklar Ramazanın Manevi Işığıyla Aydınlanıyor - 2