Soğuğa Rağmen Stantları Açtılar

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği tarafından kurulan Sanat Sokağı’nda stantlar soğuğa rağmen açıldı.

Avrupayakası Gazetesi 1.328 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

El emeği göz nuru ürünlerini sergileyen sanatseverler, havanın soğuk olduğuna aldırış etmeden stantlarını açtı. Standların açılmasıyla birlikte vatandaşlar sanat sokağını ziyaret ederek sanatseverlerin yaptığı ürünleri satın aldılar.

 

Havanın soğuk olduğuna aldırış etmeden sanat sokağındaki stantları açan sanatseverler, sokağa ilginin iyi olduğunu belirtti. Sanatseverler, “Havalar tabi soğuk ama biz fırsat buldukça yine stantlarımızı açmayı istiyoruz. Yağmur yağış olmadığı sürece sokağımızın hareketliliğini sağlamamız lazım. Bizler stantlarımızda yaptığımız ürünleri sergiliyoruz aynı zamanda satışını da yapıyoruz. Sanat Sokağı’mıza gelen vatandaşlarımız hem sokağı geziyor, yapılan ürünlere bakıyor hem de beğendikleri ürünleri satın alıyorlar” dedi.

 

SANAT SOKAĞI ÇORLUMUZA FARKLI BİR RENK KAZANDIRDI

 

Sanat Sokağı’nın yapılmasıyla birlikte bölgeye hareketlilik geldiğini söyleyen vatandaşlar Sanat Sokağı gibi sokakların fazlalaşmasını istedi. Vatandaşlar, “Sanat Sokağı açıldığı günden itibaren çok ilgi çekiyor. Artık yer tarifi yaparken bile insanlar Sanat Sokağı’na göre yeri tarif ediyor. Bu kadar kısa bir sürede sokağın bilinir olması çok güzel. İnsanların tabi biraz daha sanata ve kültüre önem vermesi lazım. Yöneticilerin de bu tür sokakları daha fazla yaparak halkın hizmetine sunması gerekir” dedi.

 

İmdat Şahin

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
Soğuğa Rağmen Stantları Açtılar - 1Soğuğa Rağmen Stantları Açtılar - 2