Sevimli Dostlarımızın Hep Yanındalar

Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, sokaklardaki sahipsiz dostların yanında olmak ve bakımlarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Avrupayakası Gazetesi 1.009 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Yıl içinde binlerce sahipsiz hayvanın tedavisinin ve bakımının yapıldığı Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’nde geçtiğimiz ay içerisinde çeşitli nedenlerle yaralanan ya da hastalanan 73 sahipsiz hayvana cerrahi müdahale yapıldı ve böylelikle can dostlarımız onlara gözü gibi bakan veteriner hekimlerimiz sayesinde sağlıklarına kavuştu.

Kısırlaştırma ve Aşılama İşlemleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevinde ayrıca sahipsiz sokak hayvanlarının rutin olarak kısırlaştırma ve aşılama işlemleri de sürüyor. Geçtiğimiz ay Hayvan Bakımevinde sahipsiz 8 kedi ve 19 köpeğe kısırlaştırma işlemi uygulandı. Ayrıca iç-dış parazit ve kuduz yönünden aşılanan 101 sokak hayvanının bakımları tamamlandı. Hayvan Bakımevi personeli, son bir ay içinde hayvan sever vatandaşlar tarafından gelen sokak hayvanlarıyla ilgili 287 talebi cevaplayarak can dostlarımıza yardımcı oldu.

Can Dostlarımız Yeni Yuvalarına Kavuşuyor

Sokaklarda yaşayan ve hayvan sever vatandaşların da desteği ve bildirimleriyle Geçici Hayvan Bakımevine  getirdiğimiz sevimli dostlarımız, rutin sağlık kontrollerinin ardından 'Yeni Bir Başlangıç' projemiz kapsamında sahiplendirilmeye devam ediyor. Son bir ay içerisinde 7 can dostumuz daha onları seven ve evlerinde bakımını üstlenmek isteyen ailelerine teslim edildi.

 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
Sevimli Dostlarımızın Hep Yanındalar - 1Sevimli Dostlarımızın Hep Yanındalar - 2