Şehrin Ortasında Soygun

Çorlu’da artan hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Kamyon ve tırlardan gerçekleştirilen akü hırsızlığına bu defa yakıt hırsızlığı eklendi. Cezaevi’nin karşısında park eden tur otobüslerinin depolarındaki dizel yakıtlar çalındı.

Avrupayakası Gazetesi 1.820 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

ÖZEL DÜZENEKLİ ARAÇLA HIRSIZLIK

Çorlu’da faaliyet gösteren bir turizm firmasının Asri Mezarlık yanına park ettiği otobüslerdeki yaklaşık bin litre dizel yakıt hortumlanarak çalındı. Gece saat 22.30’dan sonra meydana geldiği tahmin edilen soygunda, güvenlik kamerası görüntülerinden arka koltuğu sökülerek depo yerleştirilmiş bir binek aracın otobüslere yanaştığı görülüyor. Küçük bir levye yardımıyla benzin depolarının kapaklarını açıp pompa yardımıyla içindeki mazotu hortumla depoya çekerek hırsızlığı gerçekleştiren hırsızların, depodan sızan mazotların izlerine göre Çorlu Yeni Sanayi içerisine girdiği anlaşıldı.

ESNAF OLAYIN ŞAŞKINLIĞINDA

Çorlu Emniyeti olayla ilgili soruşturma başlatırken, iki ayrı otobüsten yaklaşık bin ton yakıtı çalınan ve 7 bin liraya yakın zararı olan turizm işletmecisi olayın şaşkınlığını yaşıyor. Gazetemize olayla ilgili konuşan mağdur esnaf, “Burası şehrin tam ortası sayılabilecek bir yer. Omurtak Caddesi’nden neredeyse her 5 dakikada bir polis aracı geçiyor. Cezaevinin nöbet kulelerinde jandarmalar nöbet bekliyor. Buna rağmen bu hırsızlığın gerçekleştirilmesi ciddi bir güvelik boşluğunun işareti. Bu hırsızlığın hızlı ve etkin bir şekilde soruşturularak aydınlatılmasını istiyorum. Zaten emniyete giderek gerekli bilgi ve belgeleri teslim ettim. Hırsızlardan şikayetçi de oldum” dedi.

SEYFİ GENÇ

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
Şehrin Ortasında Soygun - 1Şehrin Ortasında Soygun - 2