Sarıkurt, Marmara Belediyeler Birliği'nde Başkanvekili Oldu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Marmara Belediyeler Birliği’nde encümen görevindeyken yapılan olağan genel kurulu sonucu Birlik Meclisi 2. Başkanvekili seçildi.

Avrupayakası Gazetesi 1.204 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, İstanbul’da düzenlenen Marmara Belediyeler Birliği 2021 Yılı Olağan 1. Meclis Toplantısı’nda, birlik üyelerinin takdiri ile Birlik Meclisi 2. Başkanvekili seçildi. Birçok noktada ismini ön plana çıkaran Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Marmara Belediyeler Birliği’nde de başkanvekili seçilmiş oldu. 
ORTAK ÇALIŞMALAR SÜRDÜRECEĞİZ 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Encümen üyesi olarak görev yaptığım Marmara Belediyeler Birliği’nin 2021 Yılı Olağan 1. Meclis Toplantısı’nda gerçekleşen seçimler sonucunda, sayın üyelerimizin takdiri ile Birlik Meclisi 2. Başkanvekili seçilmiş bulunmaktayım. Hem birliğimizin hem de Marmara Bölgemizin daha da gelişmesi, yerel kalkınmanın ve yerel diplomasinin desteklenmesi, çevrenin, denizlerimizin korunması, kentsel dönüşümün teşviki, kültürel ve sosyal faaliyetlerin artırılması için üye belediyelerimizle birlikte ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

3 Fotoğraf
Sarıkurt, Marmara Belediyeler Birliği'nde Başkanvekili Oldu - 1Sarıkurt, Marmara Belediyeler Birliği'nde Başkanvekili Oldu - 2Sarıkurt, Marmara Belediyeler Birliği'nde Başkanvekili Oldu - 3