Sağanak Yağış Yine Hayatı Olumsuz Etkiledi

Geçtiğimiz Pazar günü yağan aşırı sağanak yağış Çorlu’da hayatı olumsuz etkilerken, Çarşamba günü (dün) yağan 10 dakikalık sağanak yağışta da manzara yine değişmedi.

Avrupayakası Gazetesi 1.207 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Çorlu’da bazı bölgeler yine sular altında kaldı. Cemaliye Mahallesi Köprü Sokak üzerinde vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte güçlük çekti, TESKİ’nin ve Çorlu Belediyesi’nin iş makineleri yoğun su biriken noktalara giderek suyu dağıttı. Kısa süren sağanak yağışta rögarlar yine çalışmakken bazı bölgeler su altında kaldı. 
Her yağmur yağdığında manzaranın değişmemesi nedeniyle vatandaşlar TESKİ’yi ve Çorlu Belediyesi’ni eleştirirken suyun biriktiği noktaların biran önce alt yapılarının yapılmasını istedi. Çorlu’da yaşanan aşırı sağanak yağışların çok fazla olduğunu belirten vatandaşlar bu duruma yetkililerin çözüm bulmasını beklediklerini ifade etti. Kısa süren sağanak yağıştı yolların sular altına kalması nedeniyle trafikte de olumsuzluklar yaşandı. Yollardan taşan yağmur suları bazı işyerlerine dolarken, işyeri sahipleri suları boşaltmak için çaba harcadı. 
İMDAT ŞAHİN 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

1 Fotoğraf
Sağanak Yağış Yine Hayatı Olumsuz Etkiledi - 1