“Oyun Oynayacağımız Yer Yok”

Çocukların oynayacağı parkların ve oyun alanlarının yeterli olmaması Çorlu’daki çocukları sokak arasında oyun oynamasına sebep oluyor. Çocuklar Şeyh Sinan Mahallesi ara sokaklarında oyun oynamaya çalışıyor.

Avrupayakası Gazetesi 1.595 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

“Çocuklarımız Tehlikeli Sokaklarda Oyun Oynuyor”

Şeyh Sinan Mahallesi sakinleri; “Çocuklarımızın maalesef oyun oynayacağı alanlar yok. Sokak ortasında oynamak zorunda kalıyorlar. Buradan arabalar geçiyor. Bazen hızlı geçiyorlar, korkuyoruz başlarına bir iş gelecek diye. Evde dursalar dışarı çıkmak oynamak istiyorlar. Evde de tutamıyoruz. Mutlaka mahallelere oyun alanları park yerleri yapılmalı. Her yer konut oldu. Yeşil alan kalmadı, parklar çok az yani bunlara kesinlikle bir çözüm bulunmalı. Geleceğimiz açısından çocuklarımız için bu konut çılgınlığını durdurmamız lazım. Bir şehrin yeşile parka ihtiyacı var” dediler.

Trafiğin olduğu sokakta araçları bazen bekleyerek oynamak zorunda kalan çocuklar, Çorlu Belediyesinden Oyun alanları istediklerini söylediler.

İmdat Şahin

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın