Lösemili Çocuklara Destek

Başkan Ahmet Sarıkurt ve Belediye Meclis Üyeleri, Çorlu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!” kampanyasına destek olmak için maske taktı.

Avrupayakası Gazetesi 1.416 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

MASKELİ TOPLANTI

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla başlatılan “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!” kampanyasına destek veren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Belediye Meclis Üyeleri, Çorlu Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısına maske ile katıldılar.

Başkan Sarıkurt, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda bizler de Çorlu Belediyesi olarak lösemi hastalığına dikkat çekmek ve löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığını, tedavi edilebilir olduğunu; bu hastalıkla mücadele eden kardeşlerimizin sevgiye, iyiliğe, en önemlisi morale ihtiyaçları olduğunu hatırlatmak için “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!” kampanyasına katılıyoruz.

“ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM”

Unutmamak gerekir ki lösemi, her çocuğun başına gelebilecek bir hastalık ama önemli olan tedavi edilebilir bir hastalık olması.  Lösemili çocuklarımıza bu zorlu yaşam mücadelelerinde destek olmak, onların minik yüreklerine sevinç ve umut vermek için biz de “Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol!” kampanyasına katılıyoruz ve herkesi duyarlı, bilinçli olmaya davet ediyoruz.  Gelin bu güzel çocuklarımızı yalnız bırakmayalım; duygularını, yaşadıklarını anlamaya çalışalım. Dev yürekli minik kahramanlarımız lösemili çocuklarımızdan sevgimizi, neşemizi, desteğimizi esirgemeyelim.”

HASAN ALİ SOYDAM

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
Lösemili Çocuklara Destek - 1Lösemili Çocuklara Destek - 2