Hırsızlığın Bu Kadarına Pes

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan boş dükkanın alüminyum olan kapı ve pencereleri gündüz gözüyle çekçekçiler tarafından sökülüp götürülmek istendi.

Avrupayakası Gazetesi 1.615 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Geçtiğimiz günlerde “Birileri Bunlara Dur Desin” başlığıyla kamuoyunun dikkatine sunduğumuz haberimizden sonra çekçekçilere dur denilmemesi gündüz gözüyle dükkanların kapı ve pencerelerinin sökülüp götürülmesine neden oldu.

 

“Birileri Bunlara Dur Desin” haberimizde bir çekçekçinin belediye geri dönüşüm kutusunun içine girerek geri dönüşüm kutusunda bulunan kağıtları ve plastikleri arabasına yükleyerek götürmesini gündeme getirmiştik. Şimdi de yine çekçekçiler gündüz gözüyle Atatürk Bulvarı’nda bulunan boş bir dükkanın önce camlarını kırdılar ardından alüminyum olan kapı ve pencerelerini söküp götürmeye çalıştılar.  

 

Olayı gören vatandaşlar hemen durumu dükkan sahibine bildirmesiyle dükkan sahibi de olay yerine gelerek çekçekçilerin pencereleri kırıp alüminyum olan kapı ve pencereleri götürdüklerini fark edip çekçekçileri engelledi. Dükkanın sağlam camı kalmazken dükkan sahibi olayı emniyet ekiplerine bildirerek çekçekçilerden şikayetçi olarak haklarında yasal işlem başlattırdı.  

 

İmdat Şahin

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

3 Fotoğraf
Hırsızlığın Bu Kadarına Pes - 1Hırsızlığın Bu Kadarına Pes - 2Hırsızlığın Bu Kadarına Pes - 3