Engelsiz Kafe Bir Yılı Geride Bıraktı

Çorlu Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Kafe’nin 1’inci yılı geride kaldı.

Avrupayakası Gazetesi 1.346 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Dernek Bakanı Başkanı Canan Naciye Yurdseven, Engelsiz Kafenin açılışının birinci yıldönümü düzenledikleri etkinliklerle kutladı. Çorlu Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi iş birliği ile hayata geçirilen Engelsiz Kafenin açılışının birinci yıl dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin yanı sıra Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt’un da katıldığı etkinliklerde katılımcılar doyası eğlendi. 1’inci yılı açılışında el sanatları kursunun yaptığı ürünlerde sergilendi. 
BİR YIL ÇABUK GEÇİ
Açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven, “Geçen yıl 21 Haziran günü kafemizi hizmete açtık. Bugünü çok bekledik. Bir yıl çok çabuk geçti. Zorlandık ama çok güzel ve dolu dolu geçti. Engellileri ilgilendiren her özel günlerde çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. Çorlu Belediyesi ile birlikte el sanatları kursumuz var. Onlar da burada sergileniyor. Trakya’nın engelliler için çalıştığı ve işlettiği tek bir işletme. Bizi önemseyen ve destek veren tüm Çorlu halkına teşekkür ediyorum” dedi. Düzenlenen etkinlerde müzik eşliğinde doyasıya eğlenen engelli vatandaşlar ve aileleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
İMDAT ŞAHİN 
 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

5 Fotoğraf
Engelsiz Kafe Bir Yılı Geride Bıraktı - 1Engelsiz Kafe Bir Yılı Geride Bıraktı - 2Engelsiz Kafe Bir Yılı Geride Bıraktı - 3Engelsiz Kafe Bir Yılı Geride Bıraktı - 4Engelsiz Kafe Bir Yılı Geride Bıraktı - 5