Elektrikli Otobüs İncelemesi Tepki Çekti

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, beraberinde üç başkan yardımcısı, Adnan Kum, Güner Çetin ve Doğukan Dağ ile birlikte Bulgaristan'da elektrikli otobüslerin incelemesini gerçekleştirdi. Ancak, bu ziyaret Çorlu kamuoyunda bazı tepkilere yol açtı.

Avrupayakası Gazetesi 1.195 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Elektirikli otobüslerin teknolojik gelişimini yakından incelemek amacıyla yapılan bu gezi, Çorlu'da mevcut bir otobüs işletmesi bulunmamasına rağmen gerçekleştirildi. Kamuoyundaki tepkiler, yapılan gezinin yerel ihtiyaçlarla ne derece örtüştüğü konusunda odaklanıyor. Başkan Sarıkurt, gezinin amacının elektrikli otobüslerin çevresel faydalarını ve işletim modellerini yerinde görmek olduğunu ifade ederken, vatandaşalar bu tür ziyaretlerin yerel hizmetlerin ve altyapının güçlendirilmesine nasıl katkı sağlayacağına dair daha açık bir açıklama bekliyor.

Gezinin sonuçları ve elde edilen bilgilerin Çorlu'daki ulaşım hizmetlerine nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor. HABER MERKEZİ

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

1 Fotoğraf
Elektrikli Otobüs İncelemesi Tepki Çekti - 1