Deplasmandan 1 Puan Ile Döndüler

TFF 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin 25.haftasında karşılaşmış olduğu GMG Kastamonuspor ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmandan 1 puanla dönen Ergene Velimeşespor bir maç eksiğiyle ligde 34 puanla 11.sırada bulunuyor.

Avrupayakası Gazetesi 17.583 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px



Ergene Velimeşespor hafta sonu GMG Kastamonuspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakanın 76.dakikasında Burhan Arman ile öne geçen Ergene Velimeşespor uzatma dakikalarının sonunda  90+9’da yediği gol ile sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Ligde şampiyonluk iddiası olan GMG Kastamonuspor, Ergene Velimeşespor engeline takıldı. Son dakikalarda galibiyeti elinden kaçıran Ergene Velimeşespor haftayı 1 puanla kapadı.

Deplasmanda rakibine oranla daha güzel bir futbol sergileyen Ergene Velimeşespor bir maç eksiğiyle ligde 34 puanla 11.sırada bulunuyor. Gelecek hafta Ergene Velimeşespor kendi sahasında Bayburt Özel İdare Spor’u konuk edecek. 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın