Çalışmalar Günlerdir Devam Ediyor

Çorlu Belediyesi tarafından Hıdırağa Mahallesi Tahtalı Cami Sokak üzerinde başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları günlerdir devam ediyor.

Avrupayakası Gazetesi 1.286 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Yol çalışmalarının günlerdir devam ettiği sokak üzerinde esnaf ve vatandaşlar çalışmaların biran önce bitirilmesini istedi. Yaklaşık 20 gün önce başlatılan çalışmalarda Çorlu Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yolda kazı çalışmaları yapan Çorlu Belediyesi ile birlikte alt yapı çalışmalarının da devam etmesiyle birlikte çalışmaların uzaması vatandaşı canından bezdirdi. 
ÇALIŞMALARIN BİRAN ÖNCE BİTMESİNİ BEKLİYORUZ 
Günlerdir yol çalışmasının devam ettiği Tahtalı Cami Sokak üzerindeki esnaflar çalışmaların biran önce bitirilmesini istedi. Gazetemize konuşan esnaflar, “Çalışmalar günlerdir devam ediyor, yolda çalışma olduğu için vatandaşlar dükkânımıza giremiyor, çalışmalar çok yavaş ilerlediğini düşünüyoruz. Biran önce bitirilsin bizlerde işimize gücümüze bakalım, daha kaç gün devam edeceği de belli değil. Biran önce çalışmaların bitirilmesini bekliyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

3 Fotoğraf
Çalışmalar Günlerdir Devam Ediyor - 1Çalışmalar Günlerdir Devam Ediyor - 2Çalışmalar Günlerdir Devam Ediyor - 3