Bir Taraftan Toplanıyor, Bir Taraftan Çalışmaya Devam Ediyorlar

Çorlu’da sayıları her geçen gün artan çekçekçileri zabıta ekipleri bir taraftan toplarken, bir taraftan çekçekçiler çalışmaya devam ediyor.

Avrupayakası Gazetesi 1.182 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Şehir Merkezine girişleri yasak olan çekçekçiler, Mandıracı Caddesi’nde çalışmaya devam ederken, bir taraftan da zabıta ekipleri çekçekçileri topladı. Mandıracı Caddesi’nde yaklaşık 5 dakika içerisinde 5 tane çekçekçinin aynı noktadan geçmesi tepkilere neden oldu. 
Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Maalesef çekçekçiler Çorlu’da yaya ve araç trafiği için büyük sorun. Mandıracı Caddesi’nde 5 dakika içinde aynı noktadan 5 tane çekçekçi geçti. Mandıracı Caddesi zaten dar bir cadde ve çekçekçiler girdiği zaman araç trafiği olumsuz etkileniyor. Araçlar mecburen çekçekçilerin geçmesini bekliyor. Bunun kesinlikle önüne geçilmesi gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
Bir Taraftan Toplanıyor, Bir Taraftan Çalışmaya Devam Ediyorlar - 1Bir Taraftan Toplanıyor, Bir Taraftan Çalışmaya Devam Ediyorlar - 2