Araçlar Gelişigüzel Bırakılıyor

Atatürk Bulvarı’nda kendini bilmez bir sürücü aracını vatandaşın yürüdüğü kaldırımın ortasına park etmiş, gören vatandaşlar soruyor “biz buradan nasıl yürüyeceğiz”?

Avrupayakası Gazetesi 1.495 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Çorlu’nun en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorunu her geçen gün katlanarak devam ediyor. Araç sürücüleri araçlarını gelişigüzel park ediyorlar, kaldırımların ortasına park edilen araçlardan dolayı vatandaşlar kaldırımları kullanamıyor. Özellikle engelli vatandaşlar için şehir yaşanmaz hale geliyor.

 

“ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN ŞEHRİ YAŞANMAZ HALE GETİRİYORUZ”

 

Aracın kaldırımın ortasına çektiğini gören vatandaşlar araç sürücüsüne tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Kaldırımların üzerine, yayaların geçtiği kaldırım güzergahlarına araçlar gelişi güzel park ediliyor. Hadi engelli olmayan vatandaşlar bir şekilde geçer ama ya engelli vatandaşlar nasıl geçecek. Tekerlekli sandalyesiyle kaldırımdan gitmek isteyen bir vatandaşımız bu yolu nasıl kullanacak. Acilen Çorlu’nun otopark sorunu çözülmesi gerekiyor” dedi.

 

İmdat Şahin

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın