Araç Parkı Dubalarla Önlenecek

Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde araç parkını önlemek için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi caddeye duba koydu.

Avrupayakası Gazetesi 1.186 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

Omurdak Caddesi üzerinde kaldırıma çıkarak aracını bırakan sürücüler tepki çekiyordu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi araç parkının önüne geçmek için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Omurtak Caddesi’ne yol boyunca dubalar koydu. Dubaların konulmasıyla birlikte araç parkının da önüne geçilmiş oldu. 
SÜRÜCÜLERE KÖTÜ HABER ARTIK PARK EDEMEYECEKLER
Bazı kendini bilmez araç sürücüleri Omurtak Caddesi üzerindeki kaldırımlara çıkarak aracını park ediyordu. Yaşanan araç parkı nedeniyle vatandaşlar kaldırımlarda yürümekte güçlük çekiyordu. Tekirdağ büyükşehir belediyesi yaptığı çalışmalar kapsamında Omurtak Caddesi boyunca kaldırımlara duba koydu. Dubaların konulmasıyla birlikte artık sürücüler araçlarını kaldırıma park edemeyecek. 
VATANDAŞ YAPILAN ÇALIŞMADAN MEMNUN 
Gazetemize konuşan Çorlulu vatandaşlar yapılan çalışmadan memnun olduğunu belirtti. Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “Omurtak Caddesi üzerindeki kaldırımlarda araçları görüyorduk. Kendini bilmez sürücüler gelip arabasını buraya bırakıyordu. Maalesef yaya trafiği çok etkileniyordu. Tekirdağ büyükşehir belediyesi konunun önüne geçmek için duba koymuş, keşke sürücülerde bilinç olsa da hiç böyle bir şey olmasa ama maalesef o bilinç bazı sürücülerde yok” dedi. 
İMDAT ŞAHİN 
 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

5 Fotoğraf
Araç Parkı Dubalarla Önlenecek - 1Araç Parkı Dubalarla Önlenecek - 2Araç Parkı Dubalarla Önlenecek - 3Araç Parkı Dubalarla Önlenecek - 4Araç Parkı Dubalarla Önlenecek - 5