Ak Parti Sahada Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri hem esnafın derdini dinledi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Avrupayakası Gazetesi 941 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarını da hızlandırdı. Sahaya inen AK Parti hem esnafı ziyaret etti hem de vatandaşlarla sohbet etti. Bildiri dağıtan AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı esnafın derdini dinledi, ekonomik zorluklarla ilgili çözüm önerilerini sıraladı. Vatandaşlarla da bir araya gelen AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı vatandaşın elini sıktı. 
Sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin yönetimiyle birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Çorlu’da faaliyet gösteren kuaför ve berberleri de ziyaret eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Keskin ve Teşkilat Mensuplarımız ile beraber ilçemizde faaliyet gösteren Kuaförlerimizi ziyaret edip vatandaşlarımız ile muhabbet ettiler” ifadelerine yer verdi. 
İMDAT ŞAHİN 
 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

5 Fotoğraf
Ak Parti Sahada Çalışmalarını Sürdürüyor - 1Ak Parti Sahada Çalışmalarını Sürdürüyor - 2Ak Parti Sahada Çalışmalarını Sürdürüyor - 3Ak Parti Sahada Çalışmalarını Sürdürüyor - 4Ak Parti Sahada Çalışmalarını Sürdürüyor - 5