Pazarda Bayram Yoğunluğu
Çorlu Güncel

Pazarda Bayram Yoğunluğu

  • 12 Haziran 2024

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde yoğunluk oluştu. Bayramı evinde geçirecek olan vatandaşlar hazırlıklarını şimdiden yaptı.

16 Haziran Pazar Günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar Pazar alışverişlerini yaptı. Kurban Bayramı’nı evinde geçirecek olan kimi vatandaşlar pazara giderek alışverişlerini tamamladı. Kurban Bayramı’nda gelecek olan misafirleri için hazırlık yapan vatandaşlar sebzesinden meyvesine kadar birçok ürün aldı. Kurban Bayramı öncesi Pazar çantalarını dolduran vatandaşlar bayram alışverişi yaptıklarını belirtti.

MİSAFİRLER İÇİN HERŞEY FAZLA FAZLA ALINDI 

Kurban Bayramı’nda kurbanlıkların kesilmesiyle birlikte gelecek olan misafirleri için hazırlık yapan vatandaşlar pazarın yolunu tuttu. Pazar alışverişini yapan vatandaşlar gazetemize konuştu: “Bu bayramda bir yere gidemeyeceğiz, gidemediğimiz için evde bayramı geçireceğiz. Eve gelecek misafirler için ve kendimiz için bayram alışverişi yaptık. Sebze meyve aldık. Bayramda çoğu yer kapalı olur bizlerde dışarı çıkamayız diye fazla fazla aldık” dedi. 

İMDAT ŞAHİN