• Keşmekeşlik Sürüyor!
  • Keşmekeşlik Sürüyor!
  • Keşmekeşlik Sürüyor!
  • Keşmekeşlik Sürüyor!
  • Keşmekeşlik Sürüyor!
  • Keşmekeşlik Sürüyor!
  • Keşmekeşlik Sürüyor!
Çorlu Güncel

Keşmekeşlik Sürüyor!

  • 14 Şubat 2024
  • 569 Kez Okundu

Kamyon ve kamyonetlerin Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin alt ve üst kısmında bulunan otoparklara park edilmeyip yol kenarlarına bırakılması keşmekeşliğe neden oluyor.



Çorlu’da Atakent Kapalı Pazar Yerine çıkan sokaklara iki taraflı kamyon ve araç park edilmesi hem yaya trafiğini hem de araç trafiğini olumsuz etkiliyor. Gazetemiz iki yıldır sorunu gündeme taşırken Çorlu Belediyesi en sonunda Emel Sokak üzerine duba koyarak Emel Sokaktaki sorunu çözmüştü ama 18 Mart Caddesi ve devamındaki sokaklarda ise sorun devam ediyor. 18 Mart Caddesi üzerine park eden kamyonlar nedeniyle trafik arap saçına dönüyor. Vatandaşlar Emel Sokakta yapılan çalışmaların diğer cadde ve sokaklara da uygulanmasını veya Pazar yerinin etrafına kamyon park edilmemesini istiyor. 
EMEL SOKAKTA SORUN ÇÖZÜLDÜ AMA DİĞER SOKAKLARDA DURUM AYNI 
Taşkent Caddesi’nden Atakent Kapalı Pazar Yeri’ne çıkan Emel Sokakta sorun çözülürken, Pazar yerinin hemen alt kısmında bulunan 18 Mart Caddesi’ndeki sorunlar devam ediyor. Vatandaşlar 18 Mart Caddesi ve devamındaki caddelere park eden kamyonlar nedeniyle trafik sorunu yaşandığını ve yayaların da geçişlerine engel olduğunu belirtiyor. Emel Sokakta yapılan uygulamanın devamındaki sokaklara da yapılmasını isteyen vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. 
YÜK BOŞALTILDIKTAN SONRA KAMYONLAR OTOPARKA ÇEKİLSİN
Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin hemen alt kısmında 18 Mart Caddesi üzerinde bulunan açık otoparkın bomboş olması tepkilere neden oluyor. Pazarcı esnafının yüklerini boşalttıktan sonra kamyonlarını otoparka çekmesini isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu, “Pazarcı esnafı sabah saatlerinde yüklerini boşalttıktan sonra hemen alt taraftaki otoparka kamyonlarını bıraksalar burada trafik yoğunluğu oluşmayacak” dedi.
600 ARAÇLIK OTOPARK OLMASINA RAĞMEN KEŞMEKEŞLİK YAŞANIYOR
Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin hem üst tarafında hem de alt kısmında yaklaşık 600 araçlık otopark olmasına rağmen vatandaşlar ve pazarcı esnafı araçlarını yol kenarlarına bırakıyor olması tepki çekiyordu. Konuyla ilgili konuşan duyarlı vatandaşlar, “Hem üst tarafta hem alt tarafta otopark var, otoparklar bomboş olmasına rağmen yol kenarlarına araba bırakılıyor. Aslında pazarcı esnafının kamyonları direk buralara park edilebilir ama maalesef park etmiyorlar. Şimdi zabıta ekipleri en azından duba koyarak yolun belli bir kısmına araç parkını önlemiş. Belediye teşekkür ediyoruz” dedi.
VATANDAŞ İSYAN EDİYOR 
Kamyonların arasından evine gitmeye çalışan vatandaşlar duruma isyan ediyor. 18 Mart Caddesi üzerine park eden kamyonlar nedeniyle pazara gelen araçlarda büyük zorluk yaşıyor. Trafiğin arap saçına döndüğü Pazar yerinin etrafında vatandaşlar düzenleme yapılmasını istiyor. A
İMDAT ŞAHİN