• Çerkezköy'de Soğuk Asfalt Atağı
  • Çerkezköy'de Soğuk Asfalt Atağı
Tekirdağ

Çerkezköy'de Soğuk Asfalt Atağı

  • 22 Ekim 2021
  • 4212 Kez Okundu

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesinde gerçekleştirilen soğuk asfalt yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



Çerkezköy Belediyesi ekipleri tarafından Fatih Mahallesinde şu ana kadar 13 cadde ve sokakta toplam 22 bin 500 metrekare soğuk asfalt yol yapımının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “Fatih Mahallesi’nde 37 cadde ve sokak; Cumhuriyet Mahallemizde de 11 cadde ve sokakta soğuk asfalt yol yapım çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her iki mahallemizde çalışmalarımız tamamlandığında toplamda 65 bin metrekarelik bir yol ağı daha soğuk asfalt ile kaplanmış olacak” dedi. 
11 Cadde Ve Sokak Soğuk Asfalt İle Kaplanacak
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fatih Mahallesinin ardından soğuk asfalt yol çalışmalarının Cumhuriyet Mahallesinde de devam edeceğini belirterek; “Fatih Mahallemizde ve Cumhuriyet Mahallemizde 61 cadde ve sokakta çalışmaların tamamlanması ile toplam 87 bin 500 metrekarelik bir yol ağının soğuk asfalt ile kaplanmış olacak. Yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmaları, kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek” dedi.