23 Nisan Kutlamaları Kapalı Spor Salonuna Alındı

Son yıllarda General Basri Saran Stadyumu’nda görkemli törenlerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Kapalı Spor Salonu’nda kutlama kararı alındı.

Avrupayakası Gazetesi 656 okunma
Paylaş:
Reklam
REKLAM ALANI300 × 300 px

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama törenleri Atatürk Meydanı’nda başlayıp General Basri Saran Stadyumunda devam ediyordu. Son yıllarda yapılan bu uygulama kaldırılarak kutlama törenleri Kapalı Spor Salonu’na alındı. Çorlu Kaymakamlığından 23 Nisan kutlamalarıyla ilgili yapılan paylaşımda kutlamaların adresi olarak Çorlu Kapalı Spor Salonu yer aldı. Son yıllarda 23 Nisan kutlamaları General Basri Saran Stadyumu’nda coşkuyla yapılıyordu. Okullar hazırladıkları koreografi gösterileriyle izleyicileri büyülüyordu. 
ÇELENK SUNMA TÖRENİNDEN SONRA KAPALI SPOR SALONUNDA TÖRENLER DEVAM EDECEK 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri Atatürk Meydanı’nda çelen sunma töreniyle başlayacak. Ardından Çorlu Kapalı Spor Salonunda törenler devam edecek. Törenin programında ise günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiir okumaları, yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilmesi, öğrenci guruplarının gösterileri ve kapanış olarak belirlendi. 
İMDAT ŞAHİN

 

Bu Haberi PaylaşınGelişmelerden herkesin haberdar olmasını sağlayın

Habere Ait Fotoğraflar

2 Fotoğraf
23 Nisan Kutlamaları Kapalı Spor Salonuna Alındı - 123 Nisan Kutlamaları Kapalı Spor Salonuna Alındı - 2