• Chp'de Sedat Tekneci Sesleri
Çorlu Güncel

Chp'de Sedat Tekneci Sesleri

  • 21 Nisan 2015
  • 1636 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanını belirlemek için ince eleyip sık dokurken parti tabanında Avukat Sedat Tekneci sesleri yükseliyor. Milletvekillerinin de Çorlu İlçe Başkanı olarak Sedat Tekneci’yi istedikleri öğrenildi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe başkanı ataması belirsizliğini korurken parti tabanında Çorlu’da Avukat Sedat Tekneci sesleri yükseliyor. Partililer Avukat Sedat Tekneci’nin ilçe başkanı olmasını isterken Milletvekillerinin de aynı isim üzerinde birleştiği ve Tekneci’yi istedikleri öğrenildi.

 

Öte yandan Çorlu’da çakma internet sitesinde çıkan yalan haber üzerine parti üyeleri duruma tepki gösterdi. Çorlu’daki partililer; “CHP’liler arasında kamuoyu yaratmak adına her zaman olduğu gibi şimdi de yalan yanlış haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışan internet sitesinin haberinin asılsız olduğunu ve yalanlandığımızı belirtiriz. Seçime sayılı haftalar kala internet sitesinin asıl amacının her zaman olduğu gibi kafa karıştırmak olduğunu söylüyoruz” diye konuştular.