• Tbb Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor
  • Tbb Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor
Tekirdağ

Tbb Yol Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor

  • 16 Ağustos 2023
  • 3820 Kez Okundu

İl genelinde yol çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muratlı’nın Aydınköy Mahallesi ile Süleymanpaşa’nın Karacakılavuz Mahallesi arasında kalan güzergâhta yol yenileme ve genişletme çalışmalarını tamamladı.

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 6 bin 200 metre uzunluğundaki güzergâhta, yer yer 5 metrelere kadar düşen ve trafik güvenliğini tehlikeye sokan dar yolu, hummalı çalışma sonucunda yenileyerek 8 metreye kadar genişletti. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 9 bin ton taş dolgu, 12 bin ton alttemel ve 12 bin ton temel malzemesi kullanıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ulaşım konforuna büyük önem verdiklerini belirten Başkan Albayrak, “Sezonun açılması ile birlikte il genelinde yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Fen işleri ekiplerimiz tarafından, Muratlı ilçesi Aydınköy mahallesi ile Süleymanpaşa ilçesi Karacakılavuz Mahallesi arasında kalan yol genişletme ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Yol çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ