• Cansuyu Derneği'nden Sıfır Atık Kampanyasına Destek
Çorlu Güncel

Cansuyu Derneği'nden Sıfır Atık Kampanyasına Destek

  • 09 Ağustos 2022
  • 675 Kez Okundu

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, Şehit Metin Arslan İmam Hatip Okullarını ziyaret ederek mavi kapak desteğinde bulundu.

Şehit Metin Arslan İmam Hatip Okullarını  ziyaret eden Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, Cansuyu Derneği Tekirdağ gönüllüleri olarak "sıfır atık" kampanyasına "mavi kapak" desteğinde bulundu. Yüzlerce mavi kapak biriktiren Cansuyu Derneği mavi kapakları okula teslim etti. 
“HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL” 
Doğayı kirletmeyen  bir hayatın mümkün olduğunu belirten Murat Vakitçi, “Engelleri hep birlikte el ele kaldırmalıyız. Doğayı kirletmeyen  bir hayat pek tabi mümkün. Yeter ki hayallerimize, geleceğimize engel koymayalım. Yeter ki gönlümüzde engel olmasın. Doğaya, insana, canlılara kısacası çevremize sahip çıkmalı ve saygı göstermeliyiz. Bizler Cansuyu Derneği Tekirdağ gönüllüleri olarak "sıfır atık" kampanyasına destek olmak amacıyla  "mavi kapak"  topladık. Minik yavrularımızın özveriyle topladıkları kapakları size teslim ediyoruz. Müşterek faaliyetlerimiz devam edecek. Hayat paylaşınca güzel. Burada kardeşlerimiz hem hayata tutunacak hem de derneğinize bir katkı olacak. Esasen bu küçükte olsa bir farkındalığı ortaya koymaktır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi, yine geleceğe hazırlama yolundaki okulumuzun çabalarını görüyor ve destekliyoruz.” Duyarlı, şuurlu nesiller yetişmesine katkı vermek en büyük yatırımdır” ifadelerini kullandı. 
“ENGELLERİ BİR BİR AŞACAĞIZ” 
Şehit Metin Arslan İmam Hatip Okulları Müdürü Sabri Şahin  de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlginize ve desteğinize teşekkür ederiz. Bizler de sorumluluğumuzun bilincinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz şeklinde konuştu.
CANSEL SÖZER