• Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
  • Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
  • Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
  • Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
  • Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
  • Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
  • Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı
Çorlu Güncel

Sözünü Tuttu 6 Ayda 6 Projeyi Hizmete Açtı

  • 04 Temmuz 2022
  • 696 Kez Okundu

2022 yılının ilk günlerinde “Ergene’ye 6 ayda 6 yeni proje kazandıracağız” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sözünü tuttu ve Sevgi Kenti Ergene İlçesine 6 ayda 6 dev proje kazandırarak büyük bir başarının altına imza attı.

 

 

Rasim Yüksel Ergeneye Dev Yatırımlar Kazandırdı
Tekirdağ genelinde en çalışkan Belediye Başkanlarından biri olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 2022 yılına hızlı bir giriş yaptı. Yeni yılın ilk 6 aylık dilimde 6 büyük projenin açılışının sözünü veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel her ay yapmış olduğu açılışlarla sözünü yerine getirdi.

Türkiye’nin En Farklı ve En Özel Atatürk Evi Ergene’de Açıldı
Ocak ayında Türkiye’deki en farklı ve en özel Atatürk Evi ve Müzesinin açılışını yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Trakya bölgesinde Kırklareli ve Çorlu’dan sonra üçüncü Atatürk Evi ve Müzesini Ergene ilçesine kazandırmış oldu. Başkan Yüksel’in ilçeye kazandırmış olduğu bu büyük projesine sadece Tekirdağ’dan değil Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden akın akın ziyaretçiler geliyor. Misafirler yapmış oldukları ziyaretlerinin ardından büyük bir mutluluk içinde Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesinden ayrılıyor.

Trakya’nın Cazibe Merkezi Ergene’de Oldu
Ocak ayının ardından Başkan Yüksel Şubat ayında Erene Belediyesi Göl Restoran’ın açılışını gerçekleştirdi. Ergene Belediyesinin her sene geleneksel hale getirerek düzenlemiş olduğu 14 Şubat Toplu Nikah Şölenini de bu büyük projenin açılışında yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene ilçesine muhteşem bir sosyal tesis kazandırdı. Üst katı restoran olan projenin alt katında 500 kişilik büyük bir düğün salonu var. Sabah kahvaltısı, öğlen yemekleri, toplantı ve davet yemeklerinin yanı sıra Ergene Belediyesi Göl Restoranda hafta sonları canlı müzik eşliğinde davetliler yemeklerini yiyor. Bu büyük projede sadece Ergeneye değil tüm Trakya’ya hitap ediyor. Kısa sürede Ergene Belediyesi Göl Restoran Trakya’nın cazibe merkezi haline geldi.

Seyit Onbaşı Parkı ve Kitap Kafe 
Ocak ve Şubat aylarının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yaşandığı günde Çanakkale Zaferimizin kahramanlarından biri olan Seyit Onbaşı’nın adının yaşatılacağı parkı Ergene halkının hizmetine sundu. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla söz verdiği kalıcı eserlerini bir bir Ergene’ye kazandıran Başkan Yüksel bu güzel projenin içine birde gençler için kitap kafe ekledi. Ergene Belediyesi Seyit Onbaşı Park ve Kitap Kafenin açılışını yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ulu Önderimiz Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün söylemiş olduğu “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü kendimize ilke edinerek Ergene’ye Ergene’de yaşayan halkımıza her zaman en iyi hizmet ve yatırımları yapmak için çok çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz.

Esenler Mahallesine Yeni Düğün Salonu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yaşandığı bu özel günde de Başkan Yüksel Esenler mahalle halkına sözünü vermiş olduğu Esenler Çok Amaçlı Düğün Salonunu açılışını gerçekleştirdi. Mübarek Ramazan ayına denk gelen bu büyük projenin açılışının yapılmasının ardından vatandaşlar okunan ezanın ardından hep birlikte salonda kendileri için hazırlanan iftar sofralarında iftarlarını açtı. Ergene’de Pınarbaşı, Misinli ve Kırkgöz mahallelerinin arından bir yeni düğün salonunu Esenler mahallesine kazandıran Başkan Yüksel düğün salonu olmayan tüm mahallelere bu büyük projelerden yapacaklarını belirtti.

Ergene’ye Yeni Bir Futbol Sahası 
Sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da Ergene’de Vakıflar 19 Mayıs Stadyumunun açılışını gerçekleştirdi. Muhteşem bir futbol sahasını Ergene’de vatandaşların ve özelliklede gençlerin hizmetine sunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu yeni stadyumda Ergene ilçemizdeki spor kulüplerinin başarılarına şahitlik yapacağız, birçok kulübümüzde şampiyonluk kupalarını burada kaldıracağını belirtti.

Ömer Şakar Parkı 
Mayıs ayının ardından Haziran ayında da Ulaş’ın belediye olduğu dönemde kurucu Belediye Başkanı olan Ömer Şakar’ın isminin verildiği parkı açan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sevgi Kenti Ergene ilçesine yep yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceklerini belirtti.

50 Yıllık Belediyelerin Yapamadığını 8 Yılda Yaptı
50 yıllık Belediyelerin yapamadığını 8 yıllık hizmet süresi içinde yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel özellikle 2022 yılının ilk 6 ayında açılışını yaptığı 6 yeni kalıcı eseri Ergene ilçesine kazandırdı. Ergene ilçesine kazandırdığı sayısız kalıcı eserlerle Tekirdağ bölgesinde en çalışkan Belediye Başkanı olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene ilçesine kazandırmış olduğu sayısız eserlerle birlikte bu unvanını elinde bulundurmaya devam ediyor. 
CANAN ALTAY